20ου αιώνα

Με αφετηρία τις αρχές του 20ου αιώνα, και περιοχή δραστηριότητας τη Τραπεζούντα και την Αργυρούπολη του Πόντου και την παραγωγή σιτηρών, καπνού, ελαίων και άλλων προιόντων , η οικογένειά μας περνά γρήγορα στη μεταποίηση.

1937

Στη δίνη των γεωπολιτικών εξελίξεων της περιόδου εκείνης η οικογένειά μας μεταναστεύει στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας, με τελική εγκατάσταση αυτή της Πιερίας και μόνες αποσκευές την εμπειρία και τη γνώση στον αγροδιατροφικό τομέα. Αποκτά τα πρώτα της αγροτεμάχια όπου καλλιεργείται σίτος, καπνός, φρούτα και λαχανικά. Στη συνέχεια, η οικογένειά μας ιδρύει ένα από τα πρώτα αρτοποιεία της πόλης (περίπου το 1937) .

1950

Το 1950 ο Χρήστος Μπαλτατζής δημιουργεί το πρώτο κατάστημα αγροτικών εφοδίων για τα δεδομένα της εποχής , παρέχοντας υποστήριξη στους παραγωγούς της περιοχής.

1990

Παράλληλα , παράγουμε και διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά , νωπά φρούτα και λαχανικά , απαράμιλλης ποιότητας. Επιπλέον, δρούμε συμβουλευτικά σε παραγωγούς της περιοχής, και όχι μόνο, συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση τόσο των προιόντων, όσο και των μεθόδων παραγωγής.

2023

«Σήμερα, συνεχίζουμε να παράγουμε και να παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες στον αγροδιατροφικό τομέα, αξιοποιώντας την εμπειρία και βελτιώνοντας την τεχνική με τα πιο συγχρονα επιστημονικά εργαλεία. «Γιατί αυτό ξέρουμε να κάνουμε.»